David Will zorgde voor een razendsnelle referentie in het zadel van Dream Star One en klokte met de nakomeling van Kannan af op 53,78s. Op twee volgde Gianni Govoni, hij rekende met Only Special van Dobby-Home op Belgische springkracht. De Italiaan bracht het fokproduct van Leonard Vanoutgaerden in 54,03s naar de finish. Het brons was voor Thijmen Vos in combinatie met Feliek-H (Azteca VDL), zij kwamen binnen in 56,56s. Vos bleef ook foutloos met Cadillac Z en werd met de 9-jarige Carrera VDL-zoon 24ste.

Dit keer met Magnum van het Steentje (Plot Blue) onder het zadel, zette Steven Vermeir z'n sterke vorm verder en loodste het fokproduct van Pauwels - Caluwe vlekkeloos naar de eindmeet. Een tijd van 57,72s leverde hen de vierde plaats op.

Mel Thijssen was met de 9-jarige Giorgio Z (Gaillard de La Pomme) op geen fout te betrappen en greep de vijftiende plaats. Wat verder op achttien volgde Caroline Devos-Poels met de 8-jarige Action With Me DV Z, een zoon van Aktion Pur Z uit de fokkerij van haar en haar man. 

Resultaten