7 combinaties bleven foutloos en zette zich daarme op voor de barrage. Daar bleven er maar 3 foutloos en kwam het aan op de snelste tijd! Britt van Erp pakte met haar Fornarina Z het brons met een tijd van 43,29. Bas Moerings bleef daar onder met de wendbare Jesther (42,53), maar moest genoegen nemen met een zilveren plak. Uiteindelijk was het Thieu Huibregts die met Quint vh Maarlo Z goud pakte met een tijd van maar liefst 39,48! 

In het 1.25m 2-fasen parcours reed Joni Vollenberg een beheerste 1e fase en een razendsnelle 2e, wat resulteerde in een 1e podiumplek voor haar met haar schimmel merrie Miss Keros. Ook in het 1.30m keken we naar een spannende barrage, waar Stijn Testers een hele snelle tijd neerzette, maar liefst 3 seconden sneller dan zijn opvolger. Met nog 2 te gaan leek de strijd gestreden, maar het was toch Marilot Dinklo met haar Hello Twiggy die er nog een schepje bovenop deden en er nog een sconde af reden.

Opnieuw een super spannende barrage in het 1.35m, waar de top 3 erg aan elkaar gewaagd waren! De top drie tijden lagen namelijk binnen 0.8 seconden van elkaar verwijderd... Mitchel Sonneveld ging er met de winst vandoor.