De Prijs Henders & Hazel werd over in twee rubrieken afgewerkt. Het 1m45 hoge parcours van deze driesterren uitdaging werd in totaal door 23 combinaties foutloos afgewerkt. De overwinning ging naar Harry Allen en de eveneens 9-jarige Kazelli VDL, een dochter van Arezzo VDL uit de fokkerij van VDL Stud. Niels Fockaert had de Chacco-Blue hengst Chacco Me Biolley onder het zadel om de tweede plaats op te eisen. Met ruim een seconde verschil volgde Michael Vreys op drie met de 9-jarige Chica Bomb van Plockroy Z (Comment vh Lindehof). 

Gert Jan Bruggink bracht de Stakkato zoon Surprising Dream S.H.O. Z naar de vierde plek. Op zes volgde Eric Ten Cate in het zadel van de KWPN merrie Lunette van de Marijen Hoeve, een dochter van Zirocco Blue uit de fokkerij van B.H.H.B. Wolbers. Marc Beckers noteerde de negende plaats op Imola (Kannan) gevolgd door Jody van Gerwen en de 9-jarige Panamera Sth (Jonsaunier Dwerse Hagen).

Wat later ging de rubriek opnieuw van start met dit keer de zusjes Thijssen die de rubriek kleur gaven. Op twee stond Sanne Thijssen met de Fernando-H zoon Jelte DD. Mel Thijssen plaatste zich met de Gaillard de La Pomme zoon Giorgio Z op negen.

Thijssen scoort ook in afsluitende 1.40m

In de CSI3* 1.40m afsluitende rubriek sprong Niels Fockaert met Teaser R Z (Toulon) naar de winst. Fockaert en de achtjarige zoon van Toulon waren net geen seconde sneller dan Mariano Martinez Bastida en de 10-jarige BWP-hengst, Origi van 't Geyzeven (Thunder vd Zuuthoeve). Op de rug van Boudewijn Schpers' gefokte hengst bleef de Spanjaard voor op Malgorzata Ciszek-Lewicka en de 10-jarige AES-merrie, Daisy (Glasgow vh Merelsnest).

Het paar werd opgevolgd door Filippa Enmark die met King Kong Van 't Valissenhof (Fantomas de Muze) voor bleef op Sanne Thijssen en Cupcake Z (Chacco-Blue).

Resultaten