Op de rug van de Zangersheide merrie Cupcake Z (F. Wilmes), een dochter van Chacco-Blue, wist Sanne Thijssen in 65,09s naar de finish te rijden. Aan boord van Mixcoac Ls La Silla (Montebello La Silla) werkte Constant van Paesschen zjin ronde af in een tijd van 65,88s. Voor Graham Babes en Monks I Am Casall (I'm Special de Muze) werd de derde plek genoteerd, zij hadden 65,95s op de klok. 

Lars Kersten rekende op de Balou du Rouet-nakomeling Boebka vh Marienshof Z om de vijfde plaats te grijpen, het duo klokte af op 66,86s. Niels Kersten werd op zijn beurt zevende met Barny Blue 3 (Balou du Rouet). 

Dubbel goud voor Sanne Thijssen, Niels Kersten scoort in verschillende rubrieken

Sanne Thijssen had in de Silver 1m40 de 9-jarige Iron Dames Keiralanda Vdm gezadeld. De KWPN-merrie van Douglas, gefokt door 'T. Heecchiem, bleef van het hout af en kwam met Thijssen ruim twee seconden sneller over de finish dan de concurrentie. Niels Kersten liet de vierde plek noteren met de 8-jarige Secret Treasure (Stakkato Gold), terwijl Lars Kersten negende werd met de even oude Liverpool SFN (Grand Slam, F. A. Van Voskuilen).

In de Gold 1m35 sprong Niels Kersten naar de tweede plaats in combinatie met Jill-P, een 8-jarige dochter van Kannan. Thijssen werd hier dertiende op Perlouka V/H Schanshof (Harley) voor Yoni van Santvoort en Jopie Amazing JR (Arezzo VDL). 

Resultaten