Met de 9-jarige Henora, een dochter van Casall, zette de Duitser Harm Lahde de scherpste tijd op 68,53s. Rogier Linssen leunde hier in het zadel van de even oude Moneypenny (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z) heel dicht tegenaan maar moest met een verschil van 40 honderdsten genoegen nemen met de tweede plaats. Yves Houtackers stuurde de Cascadello-dochter Cascalou 3 naar de derde plaats met een tijd van 70,28s.

Izac Ketteridge had de KWPN hengst Galerius onder het zadel zitten en werd met de zoon van Diamant de Semilly uit de fokkerij van Stoeterij Het Maalwater vierde. Binnen de top tien zagen we de door D. Johnson gefokte Hi-5 (Nabab de Reve) op negen landen onder Filippo Tabarini.

Nicole Caris verzekert Nederlandse 1m35 overwinning

Eerder slaagde Nicola Caris er wel in om de overwinning op eigen bodem te houden. Op de rug van de 8-jarige Lynette NH (Arezzo VDL) schreef de Nederlandse amazone de 1m35 Small Tour op naam. Sanne Thijssen stuurde de Lux Z-dochter Lolandria Z naar de zesde plaats, op acht volgde Frank Schuttert met de KWPN hengst La Costa ES (Mosito van het Hellehof). 

Resultaten