Bij de vijfjarige paarden scoorde Pascalle Lienesch een plek op het podium. In het zadel van de KWPN-merrie O'Tandessa DH (Tangelo vd Zuuthoeve), een fokproduct van Jeannet Koehorst, werd Lienesch tweede. Enkel de Noorse Cathrine Tonna was sneller op Eden Z (Eldorado vd Zeshoek). 

Veertig zesjarige paarden trokken het 1m25 hoge parcours in met aaneengesloten barrage. Guery had de Casall-zoon Casimiro PS onder het zadel en werkte in een tijd van 32,90s foutloos af. De op een na snelste tijd werd afgeklokt door David Simpson. De Ier bracht Billy Whiskey, een nakomeling van een zoon van Casall, in 34,27s naar de finish. De derde plaats was voor Michael Hughes en de Dominator 2000 Z-nakomeling Dinkytoy Pommex Z. Hij finishte met het fokproduct van Geert Baertsoen en Stephex Stables in 34,86s. 

Willem Greve zorgde voor het beste Nederlandse resultaat op de rug van Nubikk Hst (Cornet du Lys) en stuurde de KPWN-hengst naar de achtste plaats. Voor hen op zeven plaatste de door M. Oude Griep gefokte Nibali, een KWPN'er van Casallo Z, zich onder Jessica Toelstang. 

Resultaten