Greeve kwam in deze kwalificatieproef aan de start op de 8-jarige Luka-Cara en bracht de zoon van Akarad Hero Z naar de overwinning van de 1m35 rubriek. De Verdi TN nakomeling Q Verdi bracht Elize Van de Mheen naar de tweede plaats. Op drie kwam Steven Veldhuis in het zadel van Inverness (Ultimo). 

Daan Van Geel stuurde de 8-jarige Lady Ludine S (Kannan) naar de vierde plaats gevolgd door Gert Van den Hof en Lorina-M (Cohinoor VDL) op vijf. 

Bij de 5-jarige paarden liet Myrthe Janse van Rensburg het Wilhelmus weerklinken op de KWPN merrie Ozenta Baraka (Zento). Sander Naber bracht zijn Otangelo nakomeling Teacher naar de tweede plek. Sjoerd Kommers werd op Oniel (Harley) vierde voor Martijn Van Geel en de Comthago VDL hengst Ojay. 

Daan Van Geel vond dan weer het podium bij de 6-jarigen en werd op Ariana Pb Z (Aganix du Seigneur) tweede. Enkel de Ier Shane Dwan was met de Grandorado TN zoon Narado sneller. Albert Zoer kleurde met Norjado M (Il Est Balou) de vierde plek in voor Maud Wiefferink en No Nonsens (H5 Elvaro).