Fuchs deelde het podium met Darragh Kenny (IRL) en VDL Cartello (Cartani), die tweede werd, en Daniel Deusser (GER) met Killer Queen VDM (Eldorado vd Zeshoek), die derde werd, in de tweerondewedstrijd die begon met 38 paard-ruitercombinaties en eindigde met slechts de laatste drie in de barrage.

De Zwitser Steve Guerdat begeleidde zijn Venard de Cerisy (Open Up Semilly) naar de vierde plaats, terwijl Tim Gredley en het Belgische Warmbloed-hengst, MEdoc de Toxandria (Der Senaat 111) de top vijf vervolledigden met slechts één tijdstraf.

In een schokkende wending werden de Rolex Grand Slam-kandidaat voor het evenement, André Thieme (GER), en DSP Chakaria, uitgeschakeld in de eerste ronde, en eindigden ze 26ste met acht fouten, aangezien slechts de top 12 ruiters naar de tweede ronde van de 1.60m-wedstrijd gingen.

"Het voelt geweldig om hier een overwinning te kunnen behalen, back-to-back," zei Fuchs na het evenement. "Het was een dramatische dag, maar het geluk was aan mijn kant. "Voor mij is Spruce Meadows en deze wedstrijd het ultieme doel. Ik ben heel blij."

Volgend jaar, als Fuchs een hattrick haalt, zal zijn uitbetaling aanzienlijk groter zijn, aangezien de organisatoren aankondigden het geld op te pompen tot 5 miljoen dollar.