Mans Thijssen nam de grootste overwinning van de dag op zich en won de CSI2* Small Tour. Op een hoogte van 1m35 hield hij de 9-jarige Knockout EB (Etoulon) foutloos over de beide fasen. De Brit Christopher Smith stak een stokje voor een compleet Nederlands podium en eiste met Chaplin de Leau (Monti Obolensky) de tweede plaats op. Joost Martens had net als Thijssen een nakomeling van Etoulon onder het zadel en werd met Jododinus PP derde. 

Gabryella Dufour nam met de 8-jarige Lilly VLS (Apple Juice) de vierde plaats op zich, voor Mathijs van Asten en Etna du Chateau (Quaprice Bois Margot). 

Eerder behaalde Dufour de derde plaats met de 7-jarige Replay Vhb (Glasgow vh Merelsnest). De overwinning van deze CSI1* Medium Tour ging naar Gabriel Coumans en Kold Case Vls (Sandrino Z). Piet Raijmakers Jr noteerde zich met de 7-jarige Marco R (Entertainer) op drie. 

Coumans zette z'n goede vorm verder in de Youngster Tour, waar hij met de 6-jarige Newyork Vls (Apple Juice) de vierde plek scoorde, maar ook zesde werd op Namose Vls (Carrera VDL). 

Resultaten