Van de 48 deelnemers plaatsten zich 9 combinaties voor de barrage. De Canadese Kara Chad zette uiteindelijk de winnende tijd neer met Igor GPH (KWPN, Harley x Crawford 5): 43.44 seconden. De 28-jarige uit het Canadese Calgary reed als tweede starter een prachtige ronde met haar krachtig springende en galopperende ruin die zij nu twee jaar onder het zadel heeft.

Met haar ronde verwees ze de Brit Robert Murphy naar de tweede plaats, die een foutloze barrage reed in 43.48 seconden met Kannem J.A.Z (Kannan x Lux Z). Het was een klein verschil maar genoeg voor de overwinning. Anastasia Nielsen (MON) werd  derde met een gewaagde rit met de 14-jarige ruin Tailormade Contou (OS, Conthargos x Toulon), hetzelfde paard waarmee zij vorig jaar Europees Kampioene werd bij de Junioren in het Italiaanse Gorla Minore. 

Net buiten de top drie sprong Maikel van der Vleuten met Big Boston (Baloubet du Rouet) foutloos naar de vierde plaats. Ook Loewie Joppen strandde in de prijzen. Joppen loodste zijn negenjarige BWP'er, Pallieter vd N Ranch (Cornet Obolensky) naar de zesde plek.

uitslag