Op vrijdag sprong Simon Delestre met de 11-jarige Dexter Fontenis Z naar de hoofdwinst in de Britse hoofdstad. Samen met de zoon van Diarado won de Fransman opnieuw, ditmaal het individueel 1.60m klassement. Het duo was net geen seconde sneller dan Lorenzo de Luca met de 12-jarige Cash du Plessis (Orient Express). Angelica Augustsson Zanotelli vervolledigde de top drie met de 14-jarige BWP-merrie, Kalinka van de Nachtegaele (Epleaser van 't Heike).

In het individueel klassement noteerde Nicola Philippaerts het beste Belgische resultaat. Philippaerts loodste de 14-jarige BWP-merrie, Katanga v/h Dingeshof (Cardento) foutloos naar de zevende plek.

Long John Silver 3 levert Istanbul Warriors GCL winst!

In de Global Champions League sprongen de STockholm Hearts naar de eerste GCL winst van het seizoen. Voor het team verzekerden Géraldine Straumann met Long John Silver 3 (Lasino), Andrea Schou met Billy Matador (Billy Mexico) en Zascha Nygaard Lill met Stanley (Stakkato) een foutloze omloop.

Olivier en Nicola Philippaerts loodsten Stockholm Hearts naar een tweede plaats. Nicola wist met zowel Katanga v/h Dingeshof (Cardento) als met Moya vd Bisschop (Darco) foutloos te blijven. Voor Olivier Philippaerts en H&M Miro (Diamant de Semilly) was er één springfout.

Girlpower bracht Cannes Stars naar de derde plaats. Voor het team noteerden Natalie Dean met Acota M (Toulon) en Janne Friederike Meyer-Zimmerman met High Level 6 (Livello) een foutloze omloop.

Alle uitslagen