Fiechter rekende op de 8-jarige BWP'er Quebec vd Middelstede (Otangelo) om foutloos af te werken. Op één stond Cassidy Rein met de KWPN'er Habab-W (Nabab de Reve). De tweede plaats was voor de eveneens Nederlands gefokte Hachiko (Eldorado vd Zeshoek) onder Kasper de Boeck, veelwinnaar van gisteren.

Yoni van Santvoort wist zich op vijf te plaatsen na een vlekkeloze rit op Jarizona van de Muggenhoek (Arizona). 

In de 1m35 hoge rubriek voor Young Riders was het Nikita Cheung die naar het podium sprong en tweede werd in het zadel van de KWPN hengst Maestro Gusto v/D Laarse Heide (Comme il Faut). Wouter Enzerink liet de vijfde plaats noteren op Cool Grey (Cornet Obolensky). 

Yves Willems derde in Junioren Grote Prijs kwalificatie

Op een hoogte van 1m35 werkten de Junioren hun kwalificatie voor de aankomende Grote Prijs af. Yves Willems sprong voor eigen publiek naar de derde plek in het zadel van Highway (Otangelo). Yoni van Santvoort drukte haar stempel op de vierde plaats met Kathleen S, een KWPN merrie van Eldorado vd Zeshoek. De overwinning kwam in handen van Kasper de Boeck en Kiarado (Diarado). 

Bij de Junioren domineerden de plaatselijke combinaties de top vijf van de 1m20 rubriek. Van Santvoort trok hier aan het langste eind met de KWPN'er Majeur S (Bamako de Muze). Logan Fiechter volgde op twee met Corlouville PS (Cornet's Balou) voor Marie Schalken en Sensation Z (Starpower). 

Izzy Waldman werd op Boom (Kannan) vierde, Marie Schalken besloot met Diamond Lady op vijf. 

Resultaten