Gisteren vond Christophe Vanderhasselt al het podium met Remaldparflam V/D Kleyenberg (Merald van't Zorgvliet). Dit fokproduct van Antoine Vermeersch bracht hem vandaag de tweede plaats op. Op Quantum van het Auremaxhof liet hij tevens ook een foutloze ronde noteren. Deze 8-jarige BWP'er is een door Eva Stremus en Robby Van De Walle gefokte zoon van Diamant de Semilly. De winst was voor de Zangersheide merrie Be Cute de Muze Z (Bamako de Muze) onder het zadel van Bernardo Alves. 

Liesje Vrolijk scoorde het beste Nederlandse resultaat en werd met Mamalou Fairy (Bubalu VDL) achtste. De negende plek was voor Jeffrey Schmitz met Meuptricia van Beek (Matisse de Mariposa). Schmitz werd ook elfde in het zadel van de KWPN'er Marco (Comme il Faut, F: J.C.M. Meijer). 

Bij de 5- en 6-jarige paarden kon Schmitz zich opnieuw laten opvallen en werd met de Aganix du Seigneur-zoon Algano Js Z vijfde. Voor hen op vier kwam Tani Joosten in combinatie met de KWPN-hengst O.K. Macoemba (Arezzo VDL). Bink Driessen zagen we op acht met Orisha KM (Jukebox). 

Resultaten