Samen met Nirocco (Zirocco Blue VDL) sprong Clara Pezzoli naar de winst in de internationale Youngster rubriek. Pezzoli won met net geen drie seconden voorsprong op Emanuele Gaudiano en de zevenjarige Diacentio PS (Diaron). Voor eigen publiek volgde Leopold van Asten in het zadel van de zevenjarige KWPN-ruin, VDL Groep Mistral (Diamant de Semilly).

Van Asten bleef nipt voor op Sanne Thijssen met Monfaut Gumano Mp (Comme Il Faut). Het paar werd opgevolgd door België's Abdel Said en zijn Nederlands gefokte Max (Grandorado TN). 

John Steegs sterkhouder in 1.40m

In de 1.40m CI2* sprong Antoine ERmann met de achtjarige Delirium Zoetendaele Z (Diamant de Semilly) naar de winst. De Fransman en zijn Zangersheide-ruin waren ruim één seconde sneller dan de hoofdwinnaar van gisteren. Jordan Coyle en de 10-jarige KWPN-merrie, Jorisca (Dantos) volgden ditmaal op de tweede plaats voor John Steeghs met Champion PS Z (Comilfo Plus Z).

Steeghs en zijn eigen 11-jarige ruin doken ruim 2 seconden onder de chrono van landgenoot Leopold van Asten en VDL Groep Urane de Talma (Argentinus). Ook Manon Hees sprong in de prijzen. Hees loodste haar Kwienbellie (Toulon) foutloos naar de achtste plek.

uitslag YH

uitslag 1.40m CSI2*