In de driesterren competitie wist José Woldring-Walker het best te scoren. De Nederlandse amazone had de 8-jarige Charleyna VI VI (Harley) gezadeld om het 1m35 hoge parcours van de Silver Tour tot een goed einde te brengen. Het paar besloot uiteindelijk op drie. Een grote opkomst zorgde voor twee resultaten waardoor de KWPN hengst I Love You M (Andiamo) uit de fokkerij van Veehandel Musterd de zevende plaats behaalde met Luca Coata. Op acht volgde Lady-Sina.L (Kannan) met Natalie Kovarova. 

Bij de jonge paarden werd ook gretig gescoord. Bink Driessen veroverde met de 5-jarige Odessa Noordenhoek (Emir R) van fokkers Van Weverwijk-Ginkel de tweede plaats. Bij de 6- en 7-jarigen was het Finn Boerekamp die op de Hermantico nakomeling Maestro G (fokker: H.G.M. Nieuwe Weme) de derde plaats opeiste. Skye Morssinkhof kwam in diezelfde rubriek op tien te staan met de KWPN merrie Magnolia WS, een dochter van Inaico.

Iris Michels wist maar liefst drie paarden te kwalificeren in de andere uitslag van de 6- en 7-jarigen. Op de door H. Kwakkel gefokte Neenee van Jaja (Jardonnay) werd de amazone elfde. Op twaalf volgde ze met Chico Zg Z  (Cornet Obolensky) voor de KWPN merrie Martinair (Casago) uit de fokkerij van H. Avezaat. 

Resultaten