Gisteren kon Ansems de overwinning binnenhalen met de 7-jarige Ragnar van't Zaveleinde, een zoon van Quickly de Kreisker uit de fokkerij van Marc Colman. Op de BWP-ruin behaalde Ansems vandaag de derde plaats want het was de door Aimee Van Gerwen gefokte Celine Z, een dochter van Cicero Z van Paemel, die hem de overwinning opleverde. 

De tweede plaats had eveneens een Nederlands tintje dankzij de KWPN'er Mr. Herman, een nakomeling van Hermantico uit de stallen van Van Der Hoorn. Hessel Hoekstra liet zich met Arhaya Z (Andiamo Z) op de twaalfde plaats noteren.

Ansems en Odysseus of Invictus knallen bij 5-jarigen

Op één stond Jessica Toelstang met Cuno Z, een Zangersheide-hengst van Caballero uit de stallen van Glen Nielsen. Veelwinnaar Jack Ansems bracht de KWPN-hengst Odysseus of Invictus (Quabri de L'Isle, F. Adriaan Jansen) naar twee. Net buiten het podium zagen we Patty de Groot met Odyssee Geyfra (Poker de Mariposa) terug op vier. Bink Driessen sprong naar acht met Odessa Noordenhoek (Emir R). 

Resultaten

De Gold Tour leverde een vierde plaats op voor Yoni van Santvoort in het zadel van Jarizona van de Muggenhoek (Arizona) terwijl Wout-Jan van der Schans met As Havana (Diamant de Semilly) de top 10 besloot van deze 1m30 rubriek. 

Van der Schans stak ook de kop op in de Silver Tour, waar hij op een hoogte van 1m35 de achtste plaats behaalde op A.S Eden (For Fashion). Maxime van Andel volgde hier wat verder op vijftien met Appearance (Conthargos). 

Resultaten