Voor deze viersterren rubriek had de Nederlander de hengst B Captain Norman onder het zadel. De zoon van Bolero Ex Cayman behaalde in de finale een nulronde, wat voor het duo de zevende plaats opleverde. Op acht volgde de Nederlands gefokte Elzas (Diamant de Semilly) onder Derin Demirsoy.

De 9-jarige Casa Diva PS (Casallco) leverde Álvaro González De Zarate voor eigen publiek de overwinning op. Een halve seconde verschil hield Harry Allen met Lukaku vd Bisschop (Plot Blue, F: Tom de Craene) op de tweede plaats. Enkel deze twee combinaties wisten zonder fouten af te werken. De derde plaats werd ingevuld door plaatselijke ruiter Pello Elorduy Ibarzabal en Champenoise de Rampan (Voltigeur de Rampan).

In de CSI2* Grote Prijs behaalde van de Pol de vierde plaats in het zadel van Only You de Kaluri (For Passion d'Ive Z). Finn Boerekamp zage we in deze proef terug op tien met de KWPN'er Kensington W. Boerekamp kon zich daarnaast ook in de Youngster Tour laten gelden en sprong met Maestro G (Hermantico) naar de tiende plaats. 

Resultaten