Hiermee bleef het duo Graham Grant voor die op zijn beurt Kastafiore DB (v. Cascallco) naar de tweede plaats reed. Deze combinatie maakte geen enkele springfout over de twee fases en finishte in 27,2 seconden. Christophe Vanderhasselt mocht met Remaldparflam vd Kleyenberg (v. Mareld van't Zorgvliet) op de derde podiumtrede plaatsnemen. Het duo deed het foutloos in 27,32 seconden. 

Bernardo Mathias en Daydream Z (v. Dominator 2000 Z) volgden op de vierde plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 27,57 seconden. Steven Vermeir, die dus eerder vandaag al de finale voor 5- en 6-jarige paarden op zijn naam kon schrijven, eindigde dit keer op de vijfde plek. Hij rekende op Tamos vd Molendreef (v. Mylord Carthago) om in 27,92 seconden naar de finish te rijden. 

Gert-Jan Bruggink werd de beste Nederlander op de zesde plaats. Zijn Fellow de Will (v. For Pleasure) liet het hout onaangeroerd en klokte af in 28,16 seconden. Dit leverde hem de zesde plaats op. Leopold van Asten eindigde met VDL Groep Leopold (v. For Pleasure) net buiten de top tien op de elfde plaats.

Klik hier voor de resultaten