Op de rug van de 8-jarige Larsson (Grand Slam), een KWPN'er gefokt door A.W.J.M. Van Erp, bleef hij foutloos in de barrage van het 1m40 hoge parcours. De overwinning had een Nederlands tintje dankzij de KWPN-merrie Kyrah, die onder het zadel van Joshua Hutchins het snelst kon finishen. De dochter van Zapatero VDL is een fokproduct van W.G. Raming-De Geus. Nederlandse fokkerij ging nek-aan-nek met een tweede plaats voor de 8-jarige Lolita ES (Mosito van het Hellehof) onder Johan-Sebastian Gulliksen. 

Bas van der Aa verzekerde zich met Shanroe Barney (Dallas) van een plek in de barrage en besloot op acht. Op negen volgde Tom Schellekens met de 9-jarige Chella II de Laubry Z (Casalito). 

In de Small Tour van de tweesterren competitie sprong Gabryella Dufour naar het podium van de 1m35 rubriek. Zij rekende op de 8-jarige Lilly Vls (Apple Juice). Voor hen op twee kwam de door J. Berendsen gefokte Interstar B (I'm Special de Muze). 

Coumans schreef eerder op de dag al de CSI1* 1m20 op naam met Kold Case Vls (Sandrino Z). In deze Medium Tour greep ze eveneens brons op Gangster Vls Z (George Z). 

Resultaten