De tweede plek ging naar Denemarken: Theodor Linde reed op zijn beurt Dynamite Dillon Z (v. Dominator 2000 Z) foutloos ronde en stopte de chrono na 37,96 seconden. Jennifer Munsterhuis en Indy (v. Chacco-Blue) kaapten de derde plek weg. Voor deze Nederlandse combinatie was er een foutloze ronde in 41,14 seconden. 

Opmerkelijk was dat enkel de top drie de nul kon behouden. Daan Van Geel kon in het zadel van L. Chiaro Di Luna (v. Carrera VDL) weliswaar een snelle ronde springen, het duo tikte hierbij één balk uit de lepels. Als snelste vierpunter leverde hen dit echter nog de vierde plek op. Yfke Priem en Lookalike B (v. Glenfiddich VDL) vervolledigden de top vijf. 

Eerder vandaag was er ook al een Nederlandse overwinning in de finale van de Bronze Tour. Over een hoogte van 1m40 was Michael Greeve de snelste. Zijn Luka-Cara kwam als snelste door een elf-koppige barrage. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 31,43 seconden. Daan Van Geel en Lady Ludine S (v. Kannan) verzekerden zichzelf van het zilver door in 31,99 seconden een foutloze ronde te springen. Meldoy Matheson maakte het podium compleet. De amazone uit Nieuw-Zeeland reed haar Lidante 2 (v. Eldorado vd Zeshoek) foutloos naar de finish in 33,32 seconden. 

Hessel Hoekstra (Stargos VDL) en Zoe Osterhoff (Cavallero de la Chapelle Z) maakten de top vijf compleet.

Klik hier voor alle resultaten