Celine Schoonbroodt - De Azevedo bracht Coseno-Blue PS (Conthargos) tweemaal foutloos het 1m35 hoge parcous door en werd met negen honderdsten verschil tweede. Het was de plaatselijke combinatie Cecile Klaassen-Van Den Broek en Cilydi (Contendro II) die voor eigen publiek de overwinning boekten. De Belgische Stephanie Andries en Dilithya de Spalbec Z, een 8-jarige nakomeling van Dominator 2000 Z, werden derde.

Rik van de Pas landde met Go Go Nevada (Ustinov) de vierde plaats. 

Lars Kersten en Kevin Jochems sprokkelen Rankingpunten

Jérôme Guery heeft in het zadel van de 12-jarige Hoselinde, een KWPN-merrie van Campbell VDL, de rubriek op naam weten te schrijven. Het duo debuteerde samen op internationaal niveau deze week in Valkenswaard. Deze Longines Ranking-rubriek is de eerste zege voor het nieuwe duo. Met ongeveer een derde van een seconde verschil verwees het paar Francesco Turturiello met Palina Keeps ZL (Plot Blue) naar de tweede plaats. Voor de BWP-hengst Phenyo van het Keysersbos werd een derde podiumplaats genoteerd. Onder Richard Vogel werd de Corydon van T&L-zoon van fokkers Hans en Heide van den Bossche - de Keyser opnieuw derde. 

Lars Kersten werd tiende in het zadel van de Zangersheide-ruin Boebka vh Marïenshof Z (Balou du Rouet). Kevin Jochems en Flying Jackie (Nabab de Reve) konden zich opnieuw plaatsen en werden twaalfde.

Resultaten