Tijdens de vijfde week van de het Winter Equestrian Festival (WEF) in Florida is het de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen die met winst opent in de $35,000 Douglas Elliman 1.45m wedstrijd. In de piste bij het  Palm Beach International Equestrian Center (PBIEC) was ze met de 10 jarige Stone Hill Farms' Tiger Lily iedereen t snel af.
In de rubriek met 76 starts bleven er uiteindelijk 25 combinaties foutloos over het parcourse van  de uit 2012 Olympische parcours bouwer Robert Ellis (GBR).  Als laatste starter was het Springsteen en haar Oldenburger merrie Tiger Lily (Balou du Rouet x Domino) die in 57.27 seconden naar de winst sprong. Daarmee was ze ruim sneller als landgenote Leslie Howard die met Laure Sudreau’s Donna Speciale in 58.36 seconden over de eindsteep kwam. Brazilliaan Luiz Francisco de Azevedo en Collin pakte de derde plaats na een rit in 59.42 seconds.

“Ik heb veel combinaties zien springen voor ik moest rijden vandaag. En dat is een echt ideaal. Je weet dan wat je te doen staat en waar je tijd kan winnen. Ik hoefde Lilly niet te pushen en ze liep echt super lekker. Alles wat ik met voorenomen had pakte super uit.” zei Springsteen over haar winnende rit.