Sanne Thijssen en de vijftienjarige Ulena (v. Baloubet du Rouet) lijken zich thuis te voelen in Mijas. Begin dit jaar zette het duo al verschillende top noteringen neer tijdens de Costa del Sol Spring Tour. En vandaag tijdens de Autumn Tour zijn ze wederom in vorm met een podium plaats bij de Grote Prijs van de Costa del Sol Tour in Mijas.

In de barrage met tien combinaties over 1.45m stond Thijssen lang bovenaan met een tijd van 35,18 seconden. Richard Howley nam vervolgens de leiding over van Thijssen door met Chinook (v. Tygo) in foutloos rond in 34,28 seconden de eindstreek te passeren.

Toch was het de Pius Schwizer die aan het eind van de rit de zege opeist met zijn PSG Future (v. Cash and Carry). In 34.21 seconden vloog de Zwitser naar de eerste plaats. Daarmee was hij even honderdsten van een seconde sneller was dan Howley die voor de derde keer vandaag op het podium stond en tweede werd. Inma Roquet Autonell en Iker Jauregi Apraiz streden om plaatsen vier en vijf. Roquet Autonell was daarbij de snelste met Texa de Trebompe (v. Gin Tonic Star) en werd vierde voor Apraiz die met Siolisco de top vijf afstloot.