Alexis Deroubaix en Bornthis Way Chapelle (v. Kashmir Van Schuttershof) hebben de 1.45m finale in Toscane gewonnen. Mark Mcauley en zijn Belgisch gefokte Jasco Vd Bisschop behaalden een mooie vierde plaats.


Quick Results
  1. Alexis Deroubaix, FRA - Bornthis Way Chapelle
  2. Emanuele Gaudiano, ITA - Contento
  3. Giovanni Lucchetti, ITA - Franc Parler Dew-Drop

Deroubaix en Bornthis Way Chapelle eindigden in 37.90 seconden. De tweede en derde plaats werden ingenomen door Italië, met Emanuele Gaudiano en Contento (v. Contendros 2) in een tijd van 38.44 seconden en Giovanni Lucchetti met Franc Parler Dew-Drop (v. Albatros du Pachis) in 38.97 seconden. De Ierse Mark Mcauley en zijn BWP ruin Jasco Vd Bisschop (v. Dulf van den Bisschop) landden op een vierde plaats met 39.08 seconden. De top vijf werd vervolledigd door de Duitse Barbara Steurer-Collee en Big Boy 36 (v. Colandro). 1.40m De winst van de 1.40m in Arezzo was voor Laurent Goffinet en Valkyrie Condeenne (v. l'Arc de Triophe). Sander Geerink viel meermaals in de prijzen, hij behaalde een tweede en achtste plaats.
Quick Results
  1. Laurent Goffinet, FRA – Valkyrie Condeenne
  2. Sander Geerink, NED – Pandora
  3. Alexis Deroubaix, FRA – Aldo du Plessis

Laurent Goffinet en Valkyrie wonnen in een tijd van 26.71 seconden. Sander Geerink en Pandora 258 (v. Perigueux) behaalden een mooie tweede plaats met 27.53 seconden. Alexis Deroubaix en Aldo du Plessis (v. Orient Express) vervolledigden de top 3 met 27.55 seconden. De Italiaan Guido Franchi en zijn KWPN Egbert (v. Corland) behaalden een vierde plaats in een tijd van 28.56 seconden. De vijfde plaats was voor Tomas Kuchar uit Slowakije met Elasko Hero (v. Erco Van T Roosakker) met 28.71 seconden. Sander Geerink  en KWPN'er Easter (v. Warrant) behaalden ook nog een achtste plaats in een foutloze ronde van 29.30 seconden. Kim Emmen en haar KWPN-merrie Gikke (v. Eldorado van de Zeshoek) reden een foutloos een ronde van 30.94 seconden en behaalden hiermee een tiende plaats. Results