De laatste proef dit weekend tijdens CSI2* Roosendaal in PSC Den Goubergh was de Automotions Mercedes-Benz Grand Prix. Deze Grand Prix werd gereden over een hoogte van 1.45m en telde mee voor de FEI Longines Ranking.
Maar liefst 16 combinaties reden een foutloze basisomloop, het beloofde een spannende barrage te worden en dat was het ook .
De snelste was Ruben Romp die met zijn 11-jarige Zangersheide merrie Audi's Teavanta II C Z (v.treasure) wist te finishen in een tijd van 35.12 seconden en hiermee een verdienstelijke eerste plaats behaalden. Slechts 0,3 seconden trager was Robert Vos die ook een indrukwekkende barrage reed samen met zijn 16-jarige SWB ruin Carat (v.Cardento). Op de derde plaats zien we Leopold van Asten die op de rug van VDL Groep Beauty (For Pleasure x Contender) eindigde in 36.48 seconden.
De top 5 blijft dan ook volledig Nederlands met Henk van de Pol (38.74 seconden) met Willink (v. Twister) op de 4e plaats en Gerco Schröder (39.03 seconden) met Glock's Lausejunge (v. Ludwigs AS) op 5
Klik HIER voor de volledige resultaten