De Peelbergen was vandaag het toneel voor paarden van alle leeftijden. In de ochtend was er de 1.35m twee sterren competitie.
Quick results:
  1. Josch Löden - Van Moor
  2. Siri Swärd - Atlanta Dv Z
  3. Maria Madenova - My Blue Pleasure d'Ive Z

De Duitser Josch Löden blijft zijn uitstekende parcours in Kronenberg volhouden. Met Van Moor (v. Van Helsing) kaapt hij de overwinning weg tijdens de 1.35m competitie. Het duo snelde over de finish met 56.62 seconden op de klok. De tweede plaats is voor Siri Swärd uit Zweden. Op de rug van Atlanta Dv Z, een Zangersheide-dochter van Arko III uit stal Devos, vloog ze over de hindernissen in een tijd van 59.54 seconden. De top drie wordt afgesloten door My Blue Pleasure d'Ive Z, een Zangersheide-hengst met Mr.Blue als vader, en zijn Russische ruiter Maria Madenova. De combinatie behaalde een tijd van 60.15 seconden. De vierde plaats is voor de Belgische Tatiana Troiani en haar Charlon (v. Chalan). Zij bedwongen het parcours in een tijd van 60.59 seconden. De Deense Caroline Norgaard Winter belandde op de vijfde plaats. Met Cairo 34 (v. Couleur Rouge) onder het zadel reed ze over de finish met 62.58 seconden op de klok. Mathijs Van Asten veroverde de zevende plaats met zijn Amichi H Z (v. Ami Z). 62.94 stonden op de klok toen ze finishten. Een plaats onder hem landde Bert-Jan Zuidema. Op de rug van Elco VM (v. ARD VDL Douglas) behaalde hij een tijd van 63.06 seconden. Klik hier voor alle resultaten. Ook was er een competitie voor 5- en 6-jarigen. De 5-jarigen bedwongen een parcours van 1.20m, de 6-jarigen een parcours van 1.30m. 
Quick results:
  1. Karl Brocks - Cornada 10
  2. Zascha Nygaard Andreasen - Fiona 621
  3. Rene Dittmer - Lucato Mad JO

Karl Brocks uit Duitsland won de competitie met de zesjarige Cornada 10 (v. Cornado NRW). Ze bedwongen de barrage in een tijd van 31.37 seconden. Op de tweede plaats landde de Deense Zascha Nygaard Andreasen met de zesjarige Fiona 621 (v. Catoo). 32.37 seconden had de combinatie nodig in de barrage. De top drie wordt afgesloten door Rene Dittmer uit Duitsland. Op de rug van de zesjarige Lucato Mad JO (v. Ludwigs AS) behaalde hij een tijd van 32.74 seconden in de barrage. De vierde plaats werd veroverd door Duitser Jasper Kools en zijn zesjarige merrie Lilly M (v. Numero Uno-). Ze bedwongen de barrage in 33.77 seconden. De zesjarige Beau Z (v. Bamako de Muze) en zijn Zwitserse ruiter Laura Sutterlüty belandden op de vijfde plaats. Het duo reed de barrage in een tijd van 33.99 seconden. Vincent Geerink bemachtigde de achtste plaats met de zesjarige KWPN-ruin Iglesias D.V. (v. Quasimodo van de Molendreef). De combinatie snelde over de finish in de barrage met 35.18 seconden op de klok. Klik hier voor alle resulaten.