Tijdens de 5 sterren Grand Prix van het Winter Equestrian Festival zijn het de dames die de dienst uitmaken met een top vijf bestaande uit amazones. Winst was er voor Meredith Michaels Beerbaum en de 10-jarige Fibonacci 17 (v. For Feeling). In een barrage met zes combinaties wist enkel de top twee een feilloze ronde neer te zettten in de barrage. De voor Israëli uitkomende Danielle Goldstein de Duitse top atlete voor laten gaan om de hoogste trede op het podium. Met Carisma klokte de uit Wellington afkomstige amazone 81.70 seconden. Beerbaum stuurde de machtige schimmel Fibonacci 17 echter rond in 80.32 seconden en blijft zo de 'Amerikaanse' dames voor. Jessica Springsteen, die op vrijdag al de Speedproef won, zette de snelste tijd neer, maar kreeg 1 springfout met Vindicat W. Paard van het jaar Cortes ‘C’ eindigde op de vierde plaats met Beezie Madden. Georgina Bloomberg nam de vijfde plaats voor haar rekening met Lilli. Kijk hier voor alle resultaten.