De Longines Ranking rubriek van Gorla Minore was een 1m45 twee-fasen competitie. Daar is het de Britse Julie Andrews die haar Ayrton IV in een tijd van 27.59 seconden naar de winst stuurt.

Quick results:
1. Julie Andrews - Ayrton IV
2. Marlon Modolo Zanotelli - Rock'n Roll Semilly
3. Thierry Rozier - Star

Met de Cantos nakomeling was Andrews zo de Braziliaan Zanotelli te snel af. Hij kon hier rekenen op zijn Rock'n Roll Semilly (v. Diamant de Semilly) met wie hij tweede werd in een tijd van 27.86 seconden. De Fransman Thierry Rozier stuurt dan zijn Star naar de derde plaats met een tijd van 27.97 seconden.
Ook Clement Boulanger weet voor Frankrijk een vierde plaats neer te zetten in het zadel van Volupte de la Jarthe. Het is dan Jerome Guery die de top vijf weet te completeren met zijn Exxon Hedonist (v. Ogano Sitte).
We vinden dan Marc Houtzager met Sterrehof's Dante (v. Canturano I) terug op de zesde plaats.
Young Horses Zevenjarigen
Ook vanmorgen was het Marc Houtzager die met zijn Habitat BP een mooi resultaat neer wist te zetten. . Het tweetal wist in de Young Horses rubriek rond te komen in een tijd van 40.50 seconden wat goed was voor een derde plaats.
Quick results:
  1. Omer Karaevli - Mendocino
  2. Jörne Sprehe - Hot Easy
  3. Marc Houtzager - Habitat BP

De Turkse ruiter Omer Karaevli was met Mendocino goed voor de winst in deze rubriek voor de zevenjarigen. Hij bleef in 39.45 seconden de Duitse Jörne Sprehe voor met haar Hot Easy die ze hier naar een tijd stuurde van 40.43 seconden.   Resultaten