In de CSI4*-W in het Poolse Poznan heeft Jur Vrieling met Baltic VDL (Quaprice Bois Margot) net een vierde plaats gegrepen in 55,87 seconden. De winnaar Jaroslaw Skrzyczynski was met Quintella (Sanvaro) nog geen seconde sneller; in 55,11 seconden grepen ze goud. Luxemburger Marcel Ewen volgde in 55,69 seconden op de tweede plaats met Umour du Puit Neuf (l'Amour du Bois), Maksymilian Wechta scoorde voor Polen ook de derde plaats met Quinchella (Quintero). Felix Hassmann stuurde SL Brazonado (SL Baluarte) naar plaats vijf voor de Duitsers. Patrick Lemmen greep met Jolie Fleur plaats tien (Contact vd Heffinck). Ook Suzanne Tepper kon in twee rubrieken scoren. Met VDL Latina van 't Merelsnest (Nabab de Reve) werd ze vijfde in de Youngster Tour voor zes- en zevenjarige paarden na twee foutloze rondes. De Italiaan Raffaele Valente won hier met Columbcille Gipsy (Toulon). Tepper behaalde verder ook de tiende plaats met Fyloma (Quidam de Revel) in de Small Round CSI4*-W 1,35m. Hier won opnieuw een Italiaan; Massimo Grossato stuurde Aurane de Baugy (Mylord Carthago) naar de overwinning. Klik hier voor alle resultaten.