In het Spaanse Vejer de la Frontera sprong Henk van de Pol met de KWPN hengst Spartacus TN gisteren naar een vierde plaats in de 3* Grand Prix over 1.55m. De spannende Grand Prix kreeg  twee winnaars, de Brit Robert Bevis en de Ier Dermott Lennon wisten exact de zelfde tijd neer te zetten. Tijdens een barrage met twaalf combinaties speelde het onmogeliike zich af over het 1.55m parcours. Robert Bevis reed het Zangersheide fokproduct Courtney Z (v. Chellano Z) lijkt zeker van een eerste plaats met een foutloze rit in 37.83 seconden. Even leter ziet hij echter de Ierse Lennon precies dezelfde ronde neerzetten met Loughview Lou Lou (v. Limmerick). Reed Kessler en Cos I Can (v. Olympic Lux) zetten voor Henk van der Pol de derde tijd van 39.33 seconden neer. Van de Pol die met  Stakkato-hengst Spartacus TN  van Team Nijhof zijn debuut maakte op de Sunshint Tour mist net het podium met een vierder plaats.  De Britse Yasmin Pinchen maakt met Ashkari de top vijf compleet. Vincent Voorn en Suus Kuyten kwamen ook in de ring tijidens de Grote Prijs, maar wisten niet foutloos door het pittige basis parcours te komen. Kijk hier voor alle resultaten.