Opnieuw kwamen de jonge springtalenten als eerste aan de start op het Azelhof in Lier. In een druk bezette proef sprong Harrie Wiering naar de overwinning met Gweedore vd Groote Kamps Z. (Lees verder onder Quick Results)


QUICK RESULTS 1. Harrie Wiering - Gweedore vd Groote Kamps Z 2. Charlotte Arnold - Leestone Blue Voltet 3. Leonie Aitkenhead - Heart-Third
Wiering en de zesjarige Glasgow vh Merelsnest NOP-nazaat snelden als enige onder de 57 seconden door de finish. Het podium kleurde verder volledig Brits. Charlotte Arnold volgde op de tweede plaats met een seconde verschil. De Britse bleef samen met Leestone Blue Voltet (Plot Blue) voor op Leonie Aitkenhead met Heart -third Opnieuw zorgden Astrid Rooms, Stephanie de Corte en Kirsten Rombouts voor de Belgische kleuren in de uitreiking. De Corte sprong met aar Emerald-nazaat, Memphis Van de Neerheide naar de vijfde stek en bleef zo Kirsten Rombouts met Minerva de Kalvarie (Elvist Ter Putte) en Astrid Rooms in het zadel van Noena Van 't Paradijs (Bisquet Balou vd Mispelaere) voor.