In Wellington werd er vandaag onder meer een tweesterren 1m45 rubriek verreden. Het is er Jessica Mendoza die de rubriek op naam schrijft met haar Kay. De BWP nakomeling van Echo van 't Neerenbosch werd gefokt door Eric Vehent en kwam vandaag met een tijd van 58.88 seconden aan de finish.

Quick results:
1. Jessica Mendoza - Kay
2. Leslie Howard - Donna Speciale
3. Jonathan McCrea - Pewit Nono

Mendoza dook er onder de tijd van Leslie Howard en Donna Speciale (v. Cavalier) die hier in 61.32 seconden de tweede plaats voor rekening namen. Het is dan vervolgens Jonathan McCrea die met Pewit Nono (v. Luidam) op de derde plaats weet te eindigen met een tijd van 63.66 seconden.
Een mooie vierde plaats is er voor Harrie Smolders met zijn KWPN merrie Corrada (v. Oklund) die hij in 64.19 seconden foutloos rondstuurde. Ben Asselin weet dan Livestream 2 nog naar een vijfde plaats te sturen.
CSI5* 
De vijfsterren competitie waar de inmiddels negende ronde van de FEI Weg Cup werd verreden is voor Eduardo Menezes met H5 Quintol (v. Quintender 2) die hij in de barrage naar een tijd stuurde van 36.667 seconden. Hij weet er Kevin Babington voor te blijven die hier zijn Shorapur (v. Stakkato Gold) in een tijd van 37.106 seconden naar de tweede plaats rijdt. De Amerikaanse Jessica Springsteen stuurt haar BWP merrie Fleur de L'aube (v. Thunder van de Zuuthoeve) dan naar een derde plaats met een tijd van 37.159 seconden.
De vierde plaats gaat naar Enrique Gonzalez en Chacna, gevolgd door een vijfde plaats van Tiff Foster en haar Brighton.