De Longines Global Champions Tour of Stockholm, bekend om zijn uitzonderlijke line-up van ruiters en paarden van wereldklasse, zal het publiek blijven boeien met zijn spannende wedstrijden, waarin het beste springtalent wordt getoond. Het evenement, dat erkend wordt als het toppunt van sportieve uitmuntendheid, combineert spannende hippische actie met topklasse entertainment en trekt toeschouwers van over de hele wereld.

Het partnerschap tussen Global Champions en de stad Stockholm is sinds de start enorm succesvol gebleken en het evenement heeft veel erkenning en lof geoogst binnen de wereldwijde paardensportgemeenschap. Door de overeenkomst met nog eens vijf jaar te verlengen, bevestigen beide entiteiten hun toewijding aan het verbeteren van de springsport en het verder versterken van de reputatie van Stockholm als een eersteklas hippische bestemming.

"We zijn verheugd om ons partnerschap met de stad Stockholm met nog eens vijf jaar te verlengen", zegt Jan Tops, voorzitter en oprichter van Global Champions. "Stockholm heeft bewezen een uitzonderlijke gaststad te zijn, met een prachtig decor in het Olympisch Stadion en enthousiaste toeschouwers. De Longines Global Champions Tour of Stockholm is uitgegroeid tot een iconisch evenement in de hippische wereld en we kijken ernaar uit om samen te werken aan nog eens vijf jaar van buitengewone competitie en onvergetelijke momenten."


Bron: Persbericht