Opnieuw heeft de Ierse springruiter, Darragh Kenny van zich laten horen op het Winter Equestrian Festival. In de CSI3* 1.50m Grote Prijs sprong Kenny naar de overwinning met zijn eige Colestus-zoon, Classic Dream.
QUICK RESULTS 1. Darragh Kenny - Classic Dream 2. Kent Farrington - Baltic Star 2 3. Beezie Madden -  Chin Hin D Hyrencourt
Kenny en de 9-jarige ruin snelden naar de overwinning in 42,42 seconden. Met bijna een seconde verschil volgde lokale springruiter, Kent Farrington op de tweede plaats. In het zadel van Baltic Star 2 (Bacardi) bleef Farrington landgenote Beezie Madden met Chic Hin d Hyrencourt voor. De 11-jarige sBs-ruin is een zoon van Taran de la Pomme en werd in het verleden nog uitgebracht door België's Maarten Driessen. Na afloop meldde Kenny; "Ik ben er gewoon voor gegaan. Classic  Dream is nog redelijk onervaren op barrage-niveau, maar je voelt dat hij het goed wil doen. Ik had het geluk aan mijn zijde vandaag." Beiden foutloos werkten Adrienne Sternlicht (Toulage, v. Toulon) en Beat Mandli (Galan S, Indoctro) de top vijf af op een vierde en vijfde plaats.