In Opglabbeek is Chantal Regter vanmiddag tweede geworden met Curonia in de rubriek voor zes- en zevenjarige springpaarden. Winst in de Stephex Prijs ging naar de Belg Sven van Dijck met Chupa Chup, die vorige maand in Lummen ook al een proef voor jonge paarden won.
Van Dijck reed de zesjarige Kasmir van het Schuttershof merrie uit stallen van Ludo Tielen een foutloze barrage in een tijd van 43.26 seconden. Chantal Regter, die in de basis omloop sneller dan de van Dijck, komt in de barrage net 0.18 seconden tekort en pakt de tweede plaats met de zeven jarige Clinton II merrie. Tobias Meyer was derde met Queentina (45:45), een zesjarige merrie van Coup de Coeur.
Op plaats vier vinden we Pascale Haep terug met Tarzan de Flandre. Andere geklasseerde Belgen in de top 10 waren op de achtste plaats Jan Vlemmix en de negende plaats voor Jonkmans Patrick.
Voor Nederland kwamen ook aan de start Bart de Bruijn kwam met Double B en Loewie Joppen met Donna Speciale  die op de tiende en dertiende plaats eindigden. Klik hier voor alle resultaten.