Marielle van den Broek: “Het idee voor Skycooler ontstond in 2019 op een terras in Rio de Janeiro. Ik werd verrast door een verfrissende en uitzonderlijke bries. Dat moment inspireerde me om dit unieke koelingsconcept naar Europa te brengen, en zo werd Skycooler Europe geboren.”


Doordat hun dochter, Skyler van de Raa, fanatiek eventing beoefent, kwamen ze in contact met eventing amazone Janneke Boonzaaijer. Het is uiteindelijk zij die de deur naar de paardensector heeft geopend om de innovatieve koelers te gaan introduceren in verschillende toepassingen.

 

Sindsdien is Skycooler bij veel stallen een onmisbaar begrip. Het begon met de draagbare modellen maar al snel breidde het gamma uit tot heuse installaties op de stallen. Daar werd een permanent systeem voor ontwikkeld, waar er rechtstreeks op de waterleiding van de drinkbakken aangesloten wordt. De voordelen? Een koelere stal, minder vliegen en stof en de stalgeur wordt ook getemperd.


De systemen van Skycooler koelen een groot oppervlak, tot wel 25 meter ver, waardoor ze ideaal zijn voor stallen en trainingsarena's. De kleinere variant past op zijn beurt perfect in paarden(vracht)wagens. Bovendien zijn ze energiezuinig en produceren ze niet meer geluid dan een gewone ventilator, wat zorgt voor een rustige en comfortabele omgeving.

 

Ervaar zelf de voordelen van Skycooler in je stal, arena, (vracht)wagen of lekker buiten op het terras – De toepassingen zijn eindeloos!

 

Meer informatie? Bezoek de website