Met deelnemers als Edwina Alexander –Tops, Wout-Jan van der Schans en de gebroeders van Asten belooft het Carnavalsconcours op Paardensportcentrum Den Goubergh een waar feest te worden. Ook speedruiter Robert Vos reist af naar Roosendaal en lokale favorieten Piet Raijmakers Jr. en Siebe Kramer staan garant voor spectaculaire springsport. Naast CSI één en tweesterren rubrieken staan er verschillende ponyproeven en uiteraard een oerbrabantse Carnavalsparty op het programma.

Van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 februari verzamelen diverse topruiters zich voor de Carnavalsjumping bij de familie van der Pluijm. Ruim 300 paarden en pony’s worden de komende dagen uitgebracht onder 21 verschillende vlaggen. Sommige deelnemers hebben Olympische en/of WK-ritten op hun palmares en zij gaan samen bijna 150 andere atleten  van start in onder andere twee Longines Ranking proeven. Op zaterdagavond sluit het evenement af met de Grote Prijzen in alle klassen.

Tussen het feestgedruis door betreden niet alleen de volwassenen de piste, ook bij de pony’s komen diverse toppers in de ring. De winnaars van de KNHS-Roelofsen jeugd competitie 2014, Laurie Touw en Lars Kersten, brengen meerdere viervoeters mee. Net als Elise en Rowen van de Mheen nemen zij het op tegen ponyruiters uit 6 verschillende landen.

Voor het programma en de deelnemerslijsten:

CSI1_masterlist_v08022015

CSI2_masterlist_v08022015

CSIP_masterlist_v08022015

Programm CSI Den Goubergh_11-14 Feb 2015_v08012015