✨ Datum: 19 juli 2024  
✨ Locatie: Peelbergen Equestrian Centre  
✨ Tijdens: Europese Jeugdkampioenschappen  

Tijdens de Covid-pandemie was The Collection Auction de pionier in online veilingen om de industrie draaiende te houden. Nu verlegt het team opnieuw de grenzen met een eerste live-veiling. Dit jaar wordt een schitterende collectie van 21 paarden, waaronder 17 getalenteerde springpaarden, drie uitzonderlijke hunters en één magische hunter pony aangeboden. Deze paarden zijn zorgvuldig geselecteerd en beloven een geweldige toekomst in de sport. 

Steve Tinti zei: “Ik ben erg trots op de 2024 Collectie. Ik heb hoge verwachtingen van de paarden die we dit jaar hebben geselecteerd en geloof sterk dat dit onze beste catalogus tot nu toe is.” Carlos Pinto voegde toe: “We hebben ons niveau verhoogd door voor het eerst een live veiling te organiseren. Dit jaar hebben we ook enkele oudere, meer ervaren paarden met bewezen internationale resultaten, wat kopers de kans geeft een Grand Prix-paard te bemachtigen dat klaar is om te presteren.” 

Mis deze unieke kans niet om zowel live als online te bieden en jouw toekomstige kampioen te bemachtigen, waar je ook bent! 

Vergezel het team voor een avond vol entertainment, topkwaliteit, lekker eten en een feestelijke afterparty om de avond in stijl af te sluiten. 

👉 Voor meer informatie over tafelreserveringen en om de indrukwekkende line-up van paarden te bekijken, bezoek de officiële website!

Ontdek de volledige collectie
Reserveer een tafel