Deze keer hebben ze jonge en talentvolle springpaarden waarvan een aantal al zadelmak zijn en klaar om aan het werk te gaan.. Mis deze kans niet om een veelbelovende toekomstige kampioen te bemachtigen.

Bekijk de collectie vandaag

 

De online veiling gaat van start op 12 april en biedt u de kans om te bieden op deze unieke paarden. Bekijk de volledige collectie en kies alvast uw favoriet uit zodat u op zaterdag 15 april niet misgrijpt.

 

1. Gefokt uit een volle zus van Chacco’s Light

 

 

Onder Maurice Tebbel presteert de negenjarige Oldenburgse premiehengst Chacco’s Light verdienstelijk op 1.55m-niveau. Het einde van zijn kunnen lijkt nog lang niet in zicht en dat is interessant want deze Davinci is gefokt uit een volle zus van Chacco’s Light.

 

2. Pegase van ’t Ruytershof dochter van Holsteiner afkomst

 

Het Belgische toptalent Pegase van ’t Ruytershof vertegenwoordigt een ijzersterke prestatiestam en lijkt in zowel de sport als fokkerij torenhoge verwachtingen in te lossen. Zijn nakomelingen kenmerken zich door een flinke dosis springtalent, iets wat we ook zien bij deze U Pegablue Wi Ro Z.

 

 

3. Kleindochter van de 1.50m-merrie Dior van het Costersveld

 

 

 

Deze interessante Texana van de Moerhoek is een kleindochter van de internationaal 1.50m-geklasseerde merrie Dior van het Costersveld (v.Orlando), waarmee Kelly Ettori ook op 1.60m-niveau actief was. Dior van het Costersveld is op haar beurt een halfzus van de internationaal 1.45m-geklasseerde Elini van het Costersveld (v.Quite Easy I).

 

 

4. Verwant aan Wereldbekerwinnaar Alamo 

 

De vroeg overleden vererver Conthargos heeft zich met nakomelingen als Continental Blue, Easy Girl, Pia Contra en Cocolina ontwikkeld tot een eersteklas Grand Prix-springpaardenleverancier. Moeder Vuriona brengt via haar vader Lancaster de waardevolle genen van topvererver Libero H in en zij sprong zelf op 1.30m-niveau.

 

...

Registreer u nu gratis!

Bent u op zoek naar topkwaliteit jonge springpaarden? Registreer dan alvast gratis uw account. Het bieden start op woensdag 12 april vanaf 19:00 en de eerste items zullen sluiten op zaterdag 15 april vanaf 20:00.

 


Als u vragen heeft, neemt u dan vooral contact op met Paardenveilingonline.com.