Uitstekende ligging

Dankzij de strategische ligging nabij de E34 (Antwerpen - Eindhoven) en de A58 (Breda - Eindhoven) is deze woning uitstekend bereikbaar. Afrit 24 Turnhout-centrum en afrit 11 Tilburg-centrum zorgen ervoor dat steden als Tilburg en Turnhout binnen handbereik liggen. Deze centrale locatie biedt zowel rust als vlotte verbindingen naar stedelijke voorzieningen.

Hoofdwoning

Gebouwd in 2010-2011 en vergund als woning met kangoeroewoning, straalt de hoofdwoning luxe en comfort uit. U betreedt de woning via een elegante inkomhal met gastentoilet. De ruime, luxueus afgewerkte leefruimte en de grote, volledig uitgeruste landelijke keuken vormen het hart van de woning. Verder biedt de benedenverdieping een gang met ingebouwde kasten, een bureau, een trappenhal met toilet en een technische ruimte.

Op de eerste verdieping vindt u een prachtige ronde overloop die leidt naar de master bedroom en twee extra slaapkamers. Hoogwaardige materialen zoals massieve parket, blauwe steen en parkettegel zorgen voor een onderhoudsvriendelijke en stijlvolle afwerking.

Paardenaccommodatie 



In 2019 is er op het terrein een nieuwe paardenstal gebouwd met maar liefst twintig ruime stallen, waaronder drie merriestallen, drie wasplaatsen en een zadelkamer. Daarnaast is er een ontvangstruimte met kitchenette en daarboven een verblijf voor personeel. De buitenfaciliteiten omvatten een buitenpiste en een overdekte longeerring, terwijl de uitgestrekte weides en winterpaddocks voldoende ruimte bieden voor uw paarden.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak, contacteer je Hippique.Immo