Na een pauze van 4 jaar terug paardenveiling in Manege Molenheide te Schijndel op 9 april 2016! Een woordje van de organisatoren: Ik hoorde dat twee enthousiaste Belgische broers een locatie zochten om een veiling te organiseren, dus waarom niet samen met de Anglo European Studbook (AES) hengstenkeuring, dacht Joris Van Den Oetelaar.

Hengstenkeuring en veiling organiseren op dezelfde dag was voor ons wat veel geworden. Dit is een ideale manier om beide evenementen toch samen te laten plaatsvinden. En de broers Jurgen en Dennis Swennen van de European Sport Horse Auction zijn hierbij niet aan hun proefstuk toe.  Ze organiseerden al enkele succesvolle veilingen in België.

ESHA-9aprilEen druk weekend dus met op vrijdagavond 8 april 2016 om 19 uur de presentatie van de veiling en op zaterdag 9 april 2016 vanaf 10 uur AES hengstenkeuring, gevolgd door de ESHA veiling voor jonge, kwaliteitsvolle sportpaarden met afsluitend een gezellige afterparty!

Alle paarden in de veiling dienen klinisch en röntgenologisch onderzocht en recent goed bevonden voor de sport te worden. Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vacant voor jonge getalenteerde spring- of dressuurpaarden geboren vanaf 2011 tot en met 2013. Eigenaars die een exclusief paard willen laten veilen, kunnen ESHA contacteren voor de selectieprocedure!! Selectie, reservering en info: www.esha.horseinfo@esha.horse of 0032 496 651 389