De collectie staat inmiddels online, allemaal voorzien van heel wat beeldmateriaal. - Naast de springgefokte veulens is er op deze veiling ook een bijzondere wildcard: een dressuurtalent uit de stam van GP-paard Ojing. Daarnaast vindt u ook diverse ingeplante embryo's in de collectie.

Deze veiling bevat nakomelingen van topverervers zoals: Zirocco Blue VDL, Darry Lou, La Costa ES, I'm Special de Muze, Continental Blue, Verdi TN & Dourkhan Hero Z. Een greep uit de collectie:

 

Toptalent uit sterke Roosakker-stam 

Tobian op de Roosakkers - La Costa ES x Kannan GFE 

Met zijn eerste zonen en prestaties in de hengstencompetities heeft La Costa ES een voortreffelijke indruk gemaakt en het springkanon is hier gekoppeld aan de alom bewezen Roosakker-stam.

 

Via topverervers rechtstreeks terug op Fragance de Chalus

Implanted embryo - Eldorado van de Zeshoek TN x Tendresse by EQ  

Dit embryo combineert de zeer sterk vererverende Grand Prix-hengsten Eldorado van de Zeshoek en Heartbreaker met één van de beste springstammen ter wereld. Grootmoeder Elektra des Premices heeft zich op negenjarige leeftijd al geklasseerd op internationaal 1.50m-niveau onder Margaux Rocuet.

 

Interessante dochter van fenomeen Darry Lou 

Darrynola Z - Darry Lou x Corland 

Onder verschillende ruiters waaronder Beezie Madden heeft Darry Lou bewezen tot de allerbeste springpaarden van de wereld te behoren. De meervoudig Grand Prix-winnaar komt uit een sterke prestatiefamilie en is daarmee ook heel waardevol voor de fokkerij.

 

Holsteiner sportstam gecombineerd met Zinelord VDL 

Tequila V. - Zinelord x Indoctro - https://youtu.be/vsbDY7w_jAc  

De Duitse premiehengst Zinelord VDL scoorde al goed in de sporttesten en presenteerde vorig jaar zijn eerste veulens. In deze pedigree is deze genetisch interessante hengst gekoppeld aan Holsteiner stam 456 (Eurocommerce Montreal, Freestyle, Rigoletto). Moeder Eva slaagde met meerdere 8’en voor de merrietest en is een halfzus van het internationale 1.30m-paard Bellinda (v.Sheraton).

 

Gefokt uit een 1.40m-merrie uit sterke sportstam

 

Total Touch KK - Zirocco Blue VDL x Nabab de Reve -

Toekomstig aanwinst voor sport en fokkerij! Met een moeder die zichzelf op internationaal 1.40m-niveau klasseerde onder Marriet Smit-Hoekstra, is deze Total Touch KK van goede afkomst. Zeker omdat moeder Foklahoma VDL een halfzus is van de internationale 1.45/1.50m-paarden Doklahoma VDL (v.Baloubet du Rouet), Hoklahoma VDL (v.Inshallah de Muze) en Ironmaster VDL (v.Arezzo VDL) evenals de KWPN-gekeurde hengst McAllister (v.Inaico VDL).

 

Gefokt uit de moeder van GP-winnaar Baranus  

Implanted embryo - Ermitage Kalone x Worena - https://youtu.be/S_gv1WvhOs8 

De onder Gilles Thomas spraakmakend presterende hengst Ermitage Kalone, die zich reeds op 1.55m-niveau klasseerde en een veelbelovende vererver is, is hier gekoppeld aan een zeer bewezen fokmerrie.

 

Meld u gratis aan 

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande en realistisch geprijsde veulens? Registreer dan nu gratis uw account. Het bieden begint op woensdag 21 juni vanaf 19:00 en de eerste items sluiten op zaterdag 24 juni vanaf 20:00. 

 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Paardenveilingonline.com.