De collectie heeft een ruim aanbod met twee embryos, 14 veulens en 10 gereden paarden. Voor ieder wat wils want zowel hengstenhouders als fokkers als ruiters als investeerders vinden kwaliteit!

Hengstenhouders en investeerders, opgelet!

In het aanbod tref je zo enkele goedgekeurde hengsten! Uitschieter is de beloftevolle zesjarige, Gin Flip de Muze. Deze jonge hengst dekte dit jaar alleen al bijna 100 merries en zijn eerste nakomelingen, nu 2 jaar oud, tonen heel wat potentieel. Ook de winnaar van de Belgian Stallion Competition, de vijfjarige El Cid Z, zal op dinsdag 12 september van eigenaar wisselen.

Meteen op wedstrijd!

Ligt de focus op een sportieve carrière dan kan je meteen op wedstrijd met de vijfjarige Emerald-zoon, Il Vient de Ceran. Dit knap springend paard komt bovendien uit de moederlijn van Ermitage Kalone! Ook Ciana Blue Ps doet dromen van een sportieve carrière. De schimmel-merrie zal ongetwijfeld in de toekomst van zich laten horen op een Grand Prix niveau!

Boost voor de fokkerij!

Ben je eerder op zoek naar iets exclusief? De basis voor een prachtige hippische toekomst? Dan pronkt de collectie met enkele uitzonderlijke veulens en ook embryo!
Conthinka O2 Z is je laatste kans op een directe dochter van Diamanthina van 't Ruytershof!
Billion di Pao is een uitzonderlijk veulen, immers de zoon van WK-paard, Prunella d'Ariel!
Nurburgring Bee is een rechtstreekse zoon van Werly Chin de Muze!
Almond BB EQ Z is een rechtstreekse dochter van Walnut de Muze
- Verder is er een toekomstige rechtstreekse dochter van Cordula de Laubry, de nummer één merrie van de wereld!

Going for the Looks

Is pedigree belangrijk maar looks evenzeer? Dan valt je oog zonder twijfel op Amor EQ St Hubertushoeve, een gevlekt veulen met vader Ermitage kalone, of op Acordula JVH EQ Z, een palomino veulen uit de moederlijn van Cordula de Laubry. Ook Hemerald vd Paepehoeve EQ Z, de broer van Emerald en Das Machine EQ Z, doet je wegdromen.

Bekijk de volledige collectie: Klik hier


De veiling is live ter plaatse en online! 12 september 2023, 8.00h
Gratis registratie op bid.equbreeding.auction/register is noodzakelijk om online te bieden!