Ierlands graag geziene ruiter Darragh Kenny heeft de voorbije jaren heen en weer gereisd tussen Amerika en Europa, hierbij zijn z’n beste paarden vaak met hem mee gereisd. Tijdens Darraghs reizen over de wereld heeft hij grote successen geboekt: een 12e individuele plaats op de World Equestrian Games in Caen in 2014, de prestigieuze Aga Khan Trophy in Dublin gewonnen in 2015 en niet minder dan 2 Grote Prijzen gewonnen op het Winter Equestrian Festival in Wellington eerder dit jaar. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van Darragh’s verbazingwekkende klasseringen van de laatste paar jaar.

Sinds vorig jaar geeft Darragh Equine 74 Gastric bij aan veel van zijn paarden. “In Amerika werkte ik meestal met Gastrogard, ook bekend als Omeprazole. Maar wanneer ik het afgelopen jaar in Europa was merkte ik dat Gastrogard hier moeilijker te verkrijgen was. Toen ik op zoek ging naar een alternatief hoorde ik over Equine 74 Gastric en wou ik het onmiddellijk proberen,” vertelt Kenny.

Na een paar weken begon het gebruik van Equine 74 Gastric zijn vruchten al af te werpen voor Darragh. “Ik begon het te geven aan twee paarden waarvan ik wist dat ze maagproblemen hadden. Na slechts drie weken tot een maand stond ik echt versteld van het resultaat. Vermits het een product is waar geen enkel medicijn in verwerkt is, kan je het zoveel geven als je wil en je paard zal er altijd beter van worden. Tegenwoordig geef ik het aan bijna al mijn paarden, en ze voelen zich allemaal heel goed sinds ik dit bijvoeder. Ze voelen hun goed, ze zien er goed uit en ze hebben minder last van het reizen.”

Dankzij het wereldwijde gebruik van Equine 74 Gastric zal Darragh Kenny het product ook nog kunnen geven wanneer hij terug in Amerika is. “Ik zal het zeker beginnen te voederen wanneer ik terug in Amerika ben. Ik ben er ook van overtuigd dat meerdere stallen hetzelfde zullen doen. Het is een uitstekend maagproduct en ik denk dat het heel voordelig kan zijn voor veel paarden. Niet alleen wanneer ze maagzweren of maagproblemen hebben, maar ook wanneer je dit soort problemen wil voorkomen.”

Als internationaal topruiter moeten Kenny en zijn paarden veel reizen. “Dit is een groot probleem met paarden tegenwoordig. Neem nu de toppaarden, naast het constant reizen moeten zij ook nog op grote shows presteren. Soms kan de stress van deze lange reizen maagproblemen veroorzaken die hun prestaties zullen beïnvloeden. Ik voorkom liever problemen dan ze achteraf te genezen. Daarom denk ik dat Equine 74 Gastric zeer nuttig kan zijn.”

Darragh Kenny merkte ook andere verbeteringen sinds hij Equine 74 gebruikt. “Het opvallendste dat ik merkte was dat de maag beter werkte en dat de paarden minder stress hadden. Maar wanneer de paarden zich goed voelen in hun maag en in hun lichaam- zullen ze er vanzelfsprekend ook veel beter uitzien langs de buitenkant!”, concludeert Darragh Kenny.

Meer info: http://www.emc-sports.eu/nl/product/equine-74-gastric-2/ of contacteer Wout Daerden op 0032 495 929 919 / info@emc-sports.eu