Voorzitter Arie Hoekstra sprak Anita toe voor een volle zaal: “Anita heeft zich al die jaren laten zien als een ware professional. Haar ervaring binnen het eigen bedrijf, SocialMediaMonteur, is van onschatbare waarde gebleken voor onze regio. Deskundig, creatief, energiek en ondernemend: zo willen we haar omschrijven. Ze heeft niet alleen een belangrijke rol gespeeld voor de paardensport in Zuid-Holland in het regiobestuur. Anita is daarbuiten ook actief als press officer bij het CHIO Rotterdam en voor de Rotterdamsche Manège.” Anita werd ook met cadeaus en bloemen in het zonnetje gezet.

Het meest eervol daarbij was dat ze de Zilveren KNHS-speld overhandigd kreeg van de aanwezige KNHS-directeur a.i., Cees Roozemond. Deze speld ontving Anita wegens haar bijzondere bestuurlijke inzet voor de paarden- en ponysport op regionaal niveau gedurende de volledige periode van negen jaar. Anita had ook een cadeautje voor het regiobestuur cq haar opvolger; een harddisk met alle duizenden foto’s die zij in de afgelopen negen jaar heeft gemaakt van activiteiten, sportaanbieders, etc. in de regio.

Namens bestuur en alle leden danken we haar hartelijk voor haar inzet en waardevolle bijdrage aan de KNHS Regio Zuid-Holland. We wensen Anita veel succes en plezier bij haar volgende activiteiten.  

Foto: KNHS Regio Zuid-Holland