"We zijn extreem opgetogen met het resultaat. We willen alle bieders, federaties, trainers en hengstenhouders bedanken om mee te werken aan het succes van deze veiling," vertelt de organisatie. "Op het einde waren er wat technische problemen, te wijten aan het enorme succes van de veiling. Dit is zeker iets wat we in de toekomst moeten verbeteren, hoewel we hopen dat we een dergelijke Goede doel veiling niet meer hoeven te organiseren, in de hoop op vrede."

Verschillende ruiters hebben lessen gedoneerd. Met voorsprong bleek de les van de Amerikaanse Jessica Springsteen gegeerd. Uiteindelijk betaald de hoogste bieder 1.350 euro voor de les. Het hoogste bod kwam op het Longines horloge dat de Belgische equipe won tijdens het Europees kampioenschap in Rotterdam. De nieuwe eigenaar betaalde 2.100 euro voor het horloge. Ook de les van Jos Lansink haalde met 1.125 euro ruim 1.000 euro.

9.330 euro zal gedoneerd worden aan het 12-12 Oekraine fonds terwijl de overige 9.330 euro gedoneerd wordt aan de Oekraïnse federatie.

Meer info: equbreeding.auction