Kwalitatieve partnerschappen

Door samen te werken met professionele stallen in gerenommeerde paardenlanden zoals Duitsland, Nederland en België, zorgt Sale & Search Horses voor toegang tot paarden die geschikt zijn voor amateurs en creëert daarmee een betere zichtbaarheid. 

Marketing en presentatie op hoog niveau

Met het motto “Horse Trading in #themodernway” benadrukt Sale & Search Horses het belang van een professionele presentatie van paarden. Het platform waarborgt dat elk paard wordt gepresenteerd met hoogwaardige foto’s en video's, vervaardigd door professionele fotografen. Deze uitgebreide aanpak omvat gedetailleerde presentaties van het potentieel en de karakteristieken van de paarden, zodat potentiële kopers een volledig beeld krijgen van hun toekomstig partner.

Een oplossing geboren uit persoonlijke ervaring

De oprichters, Janne Kuhnt en Tim Salinger, begrijpen de unieke uitdagingen waar amateur ruiters tegenaan lopen bij het zoeken naar het perfecte paard. "Wat belangrijk is voor een professional, is niet altijd wat een amateur zoekt," legt Tim uit. Met dit inzicht hebben ze Sale & Search Horses ontwikkeld om specifiek in te spelen op de behoeften van amateur- en jonge ruiters. Hun doel is om een platform te bieden dat transparantie, vertrouwen en open communicatie centraal stelt waardoor het koopproces voor zowel kopers als verkopers een positieve ervaring wordt.

 

Ondersteuning en toegankelijkheid

Het team van Sale & Search Horses zet zich in voor het bieden van uitzonderlijke klantenservice. "We zijn er altijd om vragen te beantwoorden en onze klanten te ondersteunen," stelt het team. Of het nu gaat om kopers of verkopers, zij streven ernaar om een vlotte transactie te vergemakkelijken.

Doe mee met de modern way of horse trading

Op zoek naar een paard of geïnteresseerd om paarden te verkopen? Bezoek www.saleandsearchhorses.com om de huidige openbare collectie aan paarden te bekijken en volg de sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven – binnenkort meer paarden online beschikbaar!

Neem voor meer informatie contact op met:

Tim: +49 171 7442766
Janne: +31 6 17025103

Email: info@saleandsearchhorses.com

 

Volg op sociale media

Instagram: @saleandsearchhorses        
Facebook: Sale & Search Horses