De WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy, nu in zijn tweede editie, is een viering van uitzonderlijke paarden. In twee ultramoderne arena's strijden deze veelbelovende jonge paarden om de hoogste eer, waarbij ze hun potentieel tonen aan de wereldwijde paardensportgemeenschap. Dit is niet zomaar een evenement; het biedt een kijkje in de toekomst van het springpaardrijden.

Maar de opwinding stopt daar niet. Op 28 september staat de Tops International Auction centraal, waar een buitengewone avond wordt georganiseerd met de beste paarden van het evenement. Gehouden op het adembenemende Stal Tops in Valkenswaard, biedt deze veiling internationale kopers de zeldzame kans om hun volgende springkampioen te bemachtigen. Elk paard is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn elitefokkerij en prestaties, waardoor dit een niet te missen evenement is voor serieuze liefhebbers van springpaarden.

Gasten van de Tops International Auction genieten niet alleen van wereldklasse sportpaarden. De avond belooft een unieke ervaring, compleet met gastronomische gerechten, fijne wijnen en topentertainment. Na de veiling gaat het feest door met een levendig DJ-feest, zodat de viering van paardensporttalent tot in de late uurtjes doorgaat.

Voor degenen die hun paarden in deze prestigieuze veiling willen laten opnemen, is er nog tijd om ze in te dienen ter overweging. Paarden die deelnemen aan de WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy kunnen worden ingeschreven door een e-mail te sturen vóór de snel naderende deadline van 13 september.

Of je nu een internationale koper bent op zoek naar de volgende grote ster, of een eigenaar die zijn paard wil tonen op een wereldklasse podium, de WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy en de Tops International Auction bieden ongeëvenaarde kansen. Mis je kans niet om deel uit te maken van deze buitengewone viering van paardensporttalent.

Sluit je aan bij ons in de Longines Tops International Arena van 26 tot 29 september voor een weekend dat een hoogtepunt belooft te worden van de paardensportkalender. De countdown is begonnen—zorg ervoor dat je vandaag je plek veiligstelt voor dit prestigieuze evenement!