Je hebt het al gemerkt de nieuwe equnews is er ... maar wat is er nu precies allemaal nieuw? Ons eigen website team - dat ook redelijk wat hippische websites voor stallen maakt - zorgde voor wat nieuwigheden...

We zijn een (sport) nieuwswebsite. Omdat we alle niveau's graag in de kijker zetten hebben we nu ook een nieuwe tool. Onderaan onze homepage kan je de laatste resultaten van je nationale ruiters terugvinden! Leuk weetje? Graag je eigen resultaten binnen enkele uren op je website? (Met bepaalde filters, zoals bv. enkel top tien rankings?) ... dat kan! Want deze nieuwe feature kan je ook eenvoudig op je eigen website (zelf wordpress website) implementeren. (neem hiervoor contact op met marketing@equmedia.be)

Tegelijk zie je op dit onderdeel van de website ook de laatste jobs in de hippische wereld! (lees verder onder de foto)

Zoals gezegd... we zijn meer dan nieuws! Stapsgewijs worden ook onze videotrainingen met (top)ruiters opgeladen. Je ontdekt onze laatste video's ook op je Equnews website! Leuke trainingen, interviews. ... binnenkort nog meer gestructureerd en met een eigen landingspagina!   (lees verder onder de foto)


Maar ook de laatste FEI rankings, aankomende veilingen en een eenvoudig wedstrijdprogramma kan je op de nieuwe Equnews website vinden! (lees verder onder de foto)

 

Meer info over een paard? We've got you covered!

In een recent interview in onze krant De Paarden Gazet, vertelde fokker Yves Lippens het heel mooie: "Iedereen verdient zijn moment!" Om dat te vieren zetten we nu nog meer eigenaars en fokkers in de kijker. Dit gaat gepaard met uitgebreide paarden informatie via equtelex!

Onderaan het artikel zie je welke paarden gehighlight zijn in een artikel. Klik op het paard en je ziet een profiel met pedigree, laatste resultaten maar ook laatste nieuws! Deze informatie is nog niet 100% volledig, maar we werken dagelijks om deze uit te breiden...

We ontwikkelen zo aan een volledig - gefilterd - profiel van een paard, nog meer relevante informatie voor je zoektocht! (lees verder onder de foto)

Waarom Abonné worden?

Jawel ook als abonné heb je een voordeel! Voortaan vind je op je account de toegang tot de laatste Premium artikels in een eenvoudig overzicht alsook de laatste video's...

Midden september zal je als abonné zelf je eigen paarden kunnen volgen, automatisch de laatste resultaten zien maar ook het laatste nieuws van je paarden. Bovendien kan je de informatie dan ook steeds bijwerken en wordt deze - na review - online geplaatst!