Binnen twee dagen nadat de curator zijn handtekening zou zetten, moesten Ger Visser en zijn doodzieke vrouw hun villa in Gorssel verlaten. Anders zou gedwongen ontruiming volgen. Dat bleek eerder deze maand uit een uitspraak van de rechtbank. Maar de soap rond de villa - het enige dat nog resteert uit de glorietijden van Eurocommerce - lijkt harmonieuzer af te lopen, na een deal tussen de curator en Visser.

De man die ooit nog in de Quote 500 stond, vocht vorige week in een spoedprocedure een gedwongen ontruiming aan. Daar leek een 'deal' uit te komen met de curator, zo schreef de Stentor. Definitief was dat echter nog niet. Nu wel, zo bevestigt curator Looijen. Over de inhoud wil hij niks zeggen, maar een uitspraak van de rechter zal niet meer volgen.
Duidelijk is wel dat hij, door de eerder goedgekeurde verkoop, de woning voor eind oktober moet overdragen aan de kopers. En dus lijkt Visser zijn verlies te nemen, en vrijwillig uit zijn villa van zo'n 1,5 miljoen euro te vertrekken. Gedwongen ontruiming lijkt daarmee van de baan. Visser zelf wil niet reageren, laat hij via zijn advocaat weten.

bron: RTVOost